Cosul Tau
Cos gol

Cauta Produs

Schimba Moneda


Curs Valutar

Notificare
  • The Tidy system plugin cannot be executed because your server's PHP version is either old or Tidy is not compiled into PHP. You should disable the plugin.
Brokmed Romania importator Pansament arsuri, dotare ambulanta, echipamente, dotare autosanitara LA CELE MAI BUNE PRETURI

Pansament arsuri

 
 
PROMOTIE!!
 

Pansament arsuri 120 buc BurnFree

Descriere - Cod Produs: 34869

Pansament arsuri 120 bucBurnFree - 5x5 cm - cutie continand 120 pansamente

O gamă completă de produse de îngrijire cu beneficii superioare:
- disipă caldura în contact
- amelioreaza durerea, calmeaza arsurile victimei, ajută la stoparea procesului de ardere
- previne contaminarea, ajută la începerea procesul de vindecare.

Pansamente sunt sterile e facute din spuma moale cu celule deschise, saturate cu gel BurnFree.Sterile pentru a reduce riscul de contaminare sau infecţie.

Ingrediente:

BurnFree este un gel foarte vâscos, care stă pe un efectiv de arsuri, prevenind   rularea de pe rana.
BurnFree este in proportie de 95%, pe baza de apa si este 100% solubil în apă.
BurnFree nu conţine medicamente. Este clasificat ca un dispozitiv medical de către SUA FDA şi de către Comunitatea Europeană. Ea poarta, de asemenea, marcajul 'CE'.
pansamente BurnFree sunt, de asemenea, aprobate pentru 'Wound Care'. Este arde singurul produs de pe piaţă aibă o astfel de aprobare dublă.
Burn poartă urme de un extract natural numit Melaleuca alternifolia, sau ulei de arbore de ceai. Acest extract este considerat în multe ţări să aibă caracteristici naturale anti-germicid, care ajuta la prevenirea infectiei si  vindecarea.
BurnFree conţine agenţi anti-evaporare, îngroşare şi conservare pentru a mentine vascozitatea gelului şi eficacitatea lui.
BurnFree nu foloseste niciodata medicamentele anestezice, cum ar fi lidocaina, în formula sa care pot provoca reacţii alergice, sau sunt interzise de reglementările din multe regiuni ale lumii.

 


 

 

 

 
Produse Promotionale
Magazin Online creat de Web4U Design